Wat zeggen onze leerlingen

Krijn BrandsenKrijn BrandsenOrgelleerling

STEL JE VOOR DAT… je een orgel wilt leren bespelen. Ga dan eens langs bij Cor Ploeg en laat je inspireren door zijn enthousiasme.

Ik spreek uit ervaring!

Hermen van ArnhemHermen van ArnhemOrgelleerling

Toen ik bij Cor op les ging, vond ik het heel moeilijk om noten te lezen. Ik ging eerst weinig vooruit, maar Cor vond voor mij de juiste aanpak. Nu lukt het mij zelfs om moeilijke stukken in te studeren. Ik had nooit gedacht dat ik zo ver zou komen. En mijn ouders ook niet…

Roderick van ArnhemRoderick van ArnhemOrgelleerling

Ik was 6 jaar toen ik bij Cor op pianoles ging. Ik vond het altijd heel leuk en ik heb veel geleerd. Vooral de voorspeelmiddagen vond ik altijd heel leuk. Na zes jaar pianoles heeft Cor mij doorgestuurd naar een andere leraar. Ondertussen ging ik ook van orgelspelen houden. Orgellessen volg ik nog wel bij Cor. Ik denk dat hij nog heel veel kan leren.

Martine CompagnerMartine CompagnerVioolleerling

Ik vind het wel nog een beetje moeilijk maar wel heel erg leuk.

Mathilde VosMathilde VosOrgelleerling

Ik vind het wel leuk, anders zou ik toch niet op orgelles zitten? Het orgel is het mooiste instrument wat er is!!

Robert WeessiesRobert WeessiesOrgelleerling

Cor geeft op een enthousiaste maar ook geduldige manier les. De les is lekker ontspannen, maar er moet wel gewerkt worden. Zelf volg ik mijn lessen op het prachtige orgel in de Grote Kerk in Genemuiden. Een ervaring op zich!

Lawrence TalenLawrence TalenOrgelleerling

Goede lessen. We lachen altijd vreselijk veel, maar er wordt wel hard gewerkt. 

Gilana HokseGilana HoksePianoleerling

Ik vind het leuk. Ik heb al heel goed piano leren spelen bij Cor.   

Vera TalenVera TalenPianoleerling

Ik vind liedjes spelen heel erg leuk. De verschillende geluidjes vind ik grappig en dan kun je hele leuke liedjes maken.  

Lorita van EttekhovenLorita van EttekhovenPianoleerling

 Ik vind het erg mooi. Cor doet het heel erg goed. 

Jaron MusscheJaron MusschePianoleerling

Ik vind het wel leuk. Je leert er wel goed pianospelen.

Geertine SpikerGeertine SpikerPianoleerling

Ik heb nu ongeveer 4 jaar les gehad, en je leert eigenlijk best wel veel.